maanantai 6. elokuuta 2012
Nyt tapahtuu. Tässä muutama tapahtuma mitkä meinasin tulevina päivinä viikkoina käydä kurkkaa. Viime viikonloppuna Design Boulevard avasi uudistetun liikkeensä ja tiloihin on pystytetty myös tamperelaisen taidemaalarin, Erno Peltosen näyttely. Aiempien Ernon maalausten perusteella voin jo ehdottomasti suositella menemään paikan päälle. Näyttelystä näyttelyyn, Mältinrannassa pyörii vielä tämän viikon Hanna-Riikka Heikkilään näyttely, mikä houkuttaa myös!

Flow, tarkoituksena oli olla alkuviikko talkoolaisena tienaten lippuset, mutta menin perumaan työt kun omat duunit menikin päällekäin. En kuitenkaan malta jättää festaria väliin, joten nappasin parin päivän lippusen mmm. Odotukset festarin suhteen on korkeat, koska on WDC Helsinki 2012. Toivottavasti viikonloppuna kerkiää senkin puitteissa oleviin tapahtumiin näyttelyihin!

Y-festivaali, Y-sukupolvesta lähtöisin oleva kulttuuri kiehtoo. Sain tapahtumaan liittyen sähköpostia jo keväällä ja idea tuntui hyvältä. Runoutta, musiikkia, taidetta, kulttuuria historiallisessa ympäristössä, ei uskalla missata!

En päässy Helsinki Hookupiin, mutta sain tuliaisia jeeee tsekatkaa tämä, läpyt tekijöille!