torstai 31. toukokuuta 2012

Takaisin W012:n näytökseen. Näytös pidettiin Vanhassa ylioppilastalossa, Helsingissä muutama viikko sitten. Tila oli täydellinen näytökselle ja väkeä oli paljon. Jännitystä lisäsi, että tunsi osan suunnittelijoista malleista, ja oli pitkin kevättä vain kuullut ja nähnyt vilauksia mallistoista. Hienoa työtä kaikilta! Tuon muutaman suunnittelijan täällä esille, joiden mallisto jäi mieleeni. Ensimmäisenä Kamilla Kilposen BAUBAU.

Kamilla Kilposen BAUBAU -mallistoa on inspiroinut 1900-luvun moderni muotoilu ja erityisesti Bauhaus-koulun rohkea muotokieli sekä vahvat perusvärit. Bauhaus-koulun vaikutus näkyy mallistossa mielenkiintoisina väriyhdistelminä sekä ennakkoluulottomana muotoiluna. 

BAUBAU-mallisto on kunnianosoitus ilolle, elämälle ja rohkeille, mielenkiintoisille naisille. Mallisto on karun kaunis yhdistelmä naisellisuutta ja rosoisuutta. Räikeät perusvärit, rauhallinen ja kaunis puu sekä arkkitehtuuriset vahvat muodot luovat mielenkiintoisen jalkineen, joka täydentää käyttäjänsä asukokonaisuuden sekä toimii myös harkitun tyylin kulmakivenä.