maanantai 11. kesäkuuta 2012






























Muutama viikko töitä takana, tuntuu vaikealta totuttautua taas vuorotyöhön. Hassua myös, että kevään odotin lomalle pääsyä ja nyt jo kaipaan kouluun, arkea. Olen haaveillut kovasti Helsinkiin muutosta, etenkin nyt kun moni hyvä ystävä muuttaa sinne. Välillä kaipaan myös omaa asuntoa, yksin asumisessa ja kommuunissa molemmissa hyvät ja huonot puolensa. Heinäkuussa menen varmaan hetkeksi asumaan ystävän asuntoon joka on tyhjillään, hakemaan hieman omaa rauhaa ja toivonmukaan saisin tehtyä portfolion loppuun ym. kouluhommat. EDIT. Jään huomenna tänne yksin muutamaksi päiväksi kun molemmat kämppikseni on reissussa ja musta tuntuu jo nyt kurjalta hups!

Menneet päivät on ollu hyviä, olen viettänyt paljon aikaa siskon kanssa ja syönyt ihan mahottoman määrän herkkuja hups. Käytiin myös Obin kanssa rullailemassa, nukuttu päikkäreitä ja katsottu komisaario Lewista. Oli myös ihana nähdä pitkästä aikaa Ninniä ja Jenniä, vaihtaa kuulumisia.

Kevään ja viimeisten viikkojen aikana on monta tuttua nukkunut pois. Muistuttaa että itsellä asiat on oikeasti hyvin, murheeni on loppujen lopuksi pieniä. Mutta mietin vain, että onko keväässä jotain kirottua? Monella ystävällä asiat on vinossa, moni on eronnut, moni nukkunut pois. Vasta nyt alkaa tulla vastaan hyviä päiviä, iloisia uutisia jne.