tiistai 3. heinäkuuta 2012


Kurkistus. Olen touhottanut maalata kaikkea mahdollista purnukasta ruokapöytään valkoiseksi. Näppärää parvekkeella, voi jättää hommat kesken milloin vain ja samalla napata aurinkoa. Kodilta alkaa tuntua, pikkuhiljaa.
Tamperetta olen mennyt ristiinrastiin mutta Kaleva on minulle tuntematon, tutuksi! Ostin tänään käytetyn fillarin, mintunvihreä montana, kolme vaihdetta. Aijai sillä pääsee nopiaa, 10 minuutissa töihin tukka hulmuten ja kello kilisee jokaisessa kolahduksessa. Nyt sitten suunnitteluun pyöräretkiä!

Harmittelin tänään kuinka työntäyteinen mun kesä on, mut mania tartteen, joten vähäinenkin vapaa-aika nauttien! Viikonloppuna tulee koiruus hoitoon ja ensiviikolla hurruutellaan kohti Joensuuta, ilosaari mm ja ehkä Helsinkikin, avajaiset.

Asiasta kukkaruukkuun, olenko liian sosiaalinen, ehkäpä, mutta tuntuu hupsulta ettei samassa rapussa asustavat ihmiset moikkaa reippahasti. Yritin tänäänkin yhdelle miehelle sanoa hei ja päivittelin kuinka täynnä meidän pyörätelineet on ja se katsoo minua kun olisi nähnyt aaveen.